•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Standard for the Hygienic Production of Pet Meat

Pisc
Livre broché | Anglais | Primary Industries Report | n° 88
53,45 €
+ 106 points
Livraison 1 à 4 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

This Australian Standard applies to the production of fresh and frozen pet meat derived from animals slaughtered and processed at a processing establishment, as well as wild animals killed in their natural environment.

It contains the minimum requirements for hygiene in harvesting, transportation, processing, identification, packaging and storage, to ensure a safe and acceptable product. Provision is also made in this Standard for the use of fallen stock.

The scope of the Standard is determined by risks related to the hygienic production of pet meat. Such risks are associated with: animal safety; human safety; and product substitution.

In Australia, animals for pet meat must be processed in accordance with this Standard and documented work instructions or an approved Hazard Analysis and Critical Control Point (HACCP)-based program that consistently demonstrates equivalence with this Standard.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
40
Langue:
Anglais
Collection :
Tome:
n° 88

Caractéristiques

EAN:
9780643097230
Date de parution :
15-06-10
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
170 mm x 241 mm
Poids :
158 g

Les avis