•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Strategic Questions in Food and Beverage Management

Roy Wood
Livre relié | Anglais | Hospitality Essentials
188,95 €
+ 377 points
Format
Livraison sous 1 à 4 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

This book provides students with a series of critical reviews of issues in food and beverage management addressing a variety of managerial dilemmas of a more complex nature such as how important is the meal experience and is food an art form? These are accompanied by discussion points, questions, and case studies to aid application, critical thinking and analysis.

Written by leading hospitality academic, this short critical yet accessible text will be value for all future hospitality managers

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
158
Langue:
Anglais
Collection :

Caractéristiques

EAN:
9781138219366
Date de parution :
09-01-18
Format:
Livre relié
Format numérique:
Genaaid
Dimensions :
156 mm x 234 mm
Poids :
417 g

Les avis