•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Sushi

Modern and Traditional Japanese Cuisine Volume 6

Hideo Dekura
Livre relié | Anglais | Silk | n° 6
13,95 €
+ 27 points
Date de disponibilité inconnue
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

This book covers how to make Sushi from the beginning. From Types of Sushi to make to the basics of ingredients and tools you will need to make your own Sushi.Hideo goes through in detail the essential ingredients you will need to have to make Sushi with how to cook the perfect rice. Also cutting up and working with raw fish and Seafood and how to mix certain ingredients together with herbs and spices. Also covering sauces and coloring for your sushi, this book has it all with 60 recipes.Hideo even goes through the basics of holding chopsticks and how to become a master at eating with chopsticks.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
192
Langue:
Anglais
Collection :
Tome:
n° 6

Caractéristiques

EAN:
9781742575308
Date de parution :
01-09-14
Format:
Livre relié
Format numérique:
Genaaid
Dimensions :
160 mm x 227 mm
Poids :
589 g

Les avis