•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Talking Turkey

A Food Lovera's Guide to the Origins of Culinary Words and Phrases

Robert Hendrickson
Livre broché | Anglais
13,95 €
+ 27 points
Livraison 1 à 2 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Discover the origins of words and phrases that either have come from or moved into the world of food--Bring home the bacon, Couch Potato, In a Pickle, and so much more. This is a boon for word lovers, writers, and foodies.

Food is a favorite topic of conversation around the world--how to create it, how to season it, how to compliment it with other foods, how to serve it...the list goes on. Yet little attention is paid to where the names of food actually come from or why so many phrases we use daily involve food, whether or not they actually relate to the kitchen. Think about...
  • Adam's Apple
  • Alcohol
  • All the Tea in China
  • An Apple a Day Keeps the Doctor Away
  • Artichoke
  • Asparagus
  • And much more!

These are just a few of the words and phrases listed under "A." Bring some history and etymology to the table with this delightful, informative, fascinating book of words and phrases.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
160
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9781626365506
Date de parution :
11-02-14
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
140 mm x 208 mm
Poids :
362 g

Les avis