Vous voulez être sûr que vos cadeaux seront sous le sapin de Noël à temps? Nos magasins vous accueillent à bras ouverts. La plupart de nos magasins sont ouverts également les dimanches, vous pouvez vérifier les heures d'ouvertures sur notre site.
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
Vous voulez être sûr que vos cadeaux seront sous le sapin de Noël à temps? Nos magasins vous accueillent à bras ouverts. La plupart de nos magasins sont ouverts également les dimanches, vous pouvez vérifier les heures d'ouvertures sur notre site.
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.0000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

The Art of Living According to Joe Beef

A Cookbook of Sorts

David McMillan, Frederic Morin, Meredith Erickson
Livre relié | Anglais
46,45 €
+ 92 points
Date de disponibilité inconnue
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Récompenses

  • IACP Crystal Whisk Award (Chefs/Restaurants) 2012
    Salué

Description

The debut cookbook from one of the most celebrated restaurants in Canada, featuring inventive twists on French market cuisine, plus spirited anecdotes and lush photography.

Earning rave reviews for their unforgettable approach, Joe Beef co-owners/chefs David McMillan and Frédéric Morin push the limits of traditional French cuisine with over 125 recipes (nearly all of them photographed) for hearty dishes infused with irreverent personality. The Strip Loin Steak comes complete with ten variations, Kale for a Hangover wisely advises the cook to eat and then go to bed, and the Marjolaine includes tips for welding your own cake mold. Joe Beef's most popular dishes are also represented, such as Spaghetti Homard-Lobster, Foie Gras Breakfast Sandwich, Pork Fish Sticks, and Pojarsky de Veau (a big, moist meatball served on a bone). The coup de grâce is the Smorgasbord--Joe Beef's version of a Scandinavian open-faced sandwich--with thirty different toppings.

Featuring lively stories and illustrations showcasing gangsters, oysters, Canadian railroad dining car food, the backyard smoker, and more, this nostalgic yet utterly modern cookbook is a groundbreaking guide to living an outstanding culinary life.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
304
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9781607740148
Date de parution :
11-10-11
Format:
Livre relié
Format numérique:
Genaaid
Dimensions :
239 mm x 257 mm
Poids :
1474 g

Les avis