•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

The Beginner's bread baking cookbook

The guidance you need to go from absolute beginner to artisanal bread baker

Paul Edwards
Livre broché | Anglais
22,45 €
+ 44 points
Format
Livraison sous 1 à 4 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

From 'd'oh!' to dough―Troubleshoot bread baking issues with FAQs that address everything from burnt brioche to deflated baguettes.

this bread cookbook includes:

Knead to know―Discover the science behind the bread baking process, popular techniques, and the tools needed to bake fluffy, flavorful loaves.

Stepping scones―Level up your bread baking skills with recipes that progress from a beginner's, easy-to-master recipe into dozens of intermediate and advanced sweet and savory breads.

From 'd'oh!' to dough―Troubleshoot bread baking issues with FAQs that address everything from burnt brioche to deflated baguettes.

So don't waste any time and kick start your journey to a healthier lifestyle with the help of the 300 delicious recipes you are about to explore.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
120
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9781802446289
Date de parution :
23-01-21
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
203 mm x 254 mm
Poids :
255 g

Les avis