Vous voulez être sûr que vos cadeaux seront sous le sapin de Noël à temps? Nos magasins vous accueillent à bras ouverts. La plupart de nos magasins sont ouverts également les dimanches, vous pouvez vérifier les heures d'ouvertures sur notre site.
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
Vous voulez être sûr que vos cadeaux seront sous le sapin de Noël à temps? Nos magasins vous accueillent à bras ouverts. La plupart de nos magasins sont ouverts également les dimanches, vous pouvez vérifier les heures d'ouvertures sur notre site.
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.0000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

The Best American Food Writing 2023 EBOOK

Mark Bittman, Silvia Killingsworth
Ebook | Anglais | Best American
9,99 €
+ 9 points
Format
Disponible immédiatement
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité

Description

"Excellent....Taken as a whole, the volume moves beyond food’s sensory pleasures to investigate it as a cultural vessel, a symbol of inequality, and more. It’s a standout addition to the series." Publisher's Weekly (starred review)

A collection of the year’s top food writing, selected by prolific food writer and author of How to Cook Everything Mark Bittman.

"In almost any culture, at any time, you can find food writing,” writes guest editor Mark Bittman in his introduction. “Food means growing and hardship, and health and medicine, and work and holiday. In its abundance it is a gift and a joy, and in its absence a curse and a tragedy. If a culture has writing, that culture has food writing.” The stories in this year’s Best American Food Writing are brilliant, eye-opening windows into the heart of our country’s culture. From the link between salt and sex, to Syrian refugees transforming ancient Turkish food traditions, to the FDA’s crusade on alternative non-dairy milk options, to Black farmers in Arkansas seeking justice, the scope of these essays spans nearly every aspect of our society. This anthology offers an entertaining and poignant look at how food shapes our lives and how food writing shapes our culture. 

THE BEST AMERICAN FOOD WRITING 2023 INCLUDES JAYA SAXENA • LIGAYA MISHAN • MARION NESTLE TOM PHILPOTT • WESLEY BROWN • ALICIA KENNEDY CAROLINE HATCHETT • AMY LOEFFLER and others  

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
208
Langue:
Anglais
Collection :

Caractéristiques

EAN:
9780063322530
Date de parution :
16-10-23
Format:
Ebook
Protection digitale:
Adobe DRM
Format numérique:
ePub

Les avis