Vous voulez être sûr que vos cadeaux seront sous le sapin de Noël à temps? Nos magasins vous accueillent à bras ouverts. La plupart de nos magasins sont ouverts également les dimanches, vous pouvez vérifier les heures d'ouvertures sur notre site.
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
Vous voulez être sûr que vos cadeaux seront sous le sapin de Noël à temps? Nos magasins vous accueillent à bras ouverts. La plupart de nos magasins sont ouverts également les dimanches, vous pouvez vérifier les heures d'ouvertures sur notre site.
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.0000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous
  1. Accueil
  2. Livres
  3. Vie pratique
  4. Livres de cuisine
  5. Vin & Boissons
  6. The Complete Guide to Making Your Own Wine at Home

The Complete Guide to Making Your Own Wine at Home

Everything You Need to Know Explained Simply 2nd Edition

John N Peragine
Livre broché | Anglais | Back to Basics
22,45 €
+ 44 points
Date de disponibilité inconnue
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Newly updated in 2015 and packed with pertinent information, this book walks every potential winemaker through every process necessary in creating and enjoying wine from the comfort of your own home. From the basics of distillation to the ingredients used, homemade wine can be on your table and wowing guests in no time. You will learn the basics, starting with the wide array of ingredients available to you, including grapes and berries. The basic aspects of all red wines and white wines are covered, so you fully understand how the body and bouquet of each wine is supposed to taste and feel. You will learn how the grapes are pressed and how long you must wait between the pressing, the addition of other ingredients, and the bottling of the wine. More than 100 winemakers, winery owners, and home wine experts were interviewed to gain a general overview of how winemaking is done, with details about the difference between each wine, the right mixture of ingredients, the better wine taste, and the testing and trying of new things in each bottle. You will learn how to measure and affect the sulfur dioxide levels in your wine and ultimately how to take control of every aspect of your wines, from taste to dryness to odor and color. Everything you could possibly want to know about wine making and much more is presented in this complete guide for anyone with an eye for the hobby.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
288
Langue:
Anglais
Collection :

Caractéristiques

EAN:
9781620230046
Date de parution :
22-07-15
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
150 mm x 226 mm
Poids :
385 g

Les avis