•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous
  1. Accueil
  2. Livres
  3. Vie pratique
  4. Livres de cuisine
  5. Livres de cuisine de base
  6. Conserver
  7. The Country Cookbook - Cooking, Canning and Preserving Victuals for Country Home, Farm, Camp and Trailer, with Notes on Rustic Hospitality

The Country Cookbook - Cooking, Canning and Preserving Victuals for Country Home, Farm, Camp and Trailer, with Notes on Rustic Hospitality

Bob Brown
Livre broché | Anglais
39,45 €
+ 78 points
Livraison 2 à 3 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

This vintage cookbook contains a collection of traditional rustic recipes, as well as information on methods of food preservation. This book is recommended for those with an interest in country cooking, and would make for a great addition to kitchen collections. Contents include: "The Fat of the Land", "Pickles and Relishes", "Soups and Stews", "Mouth-Melting Mushrooms", "Cooking the Catch", "Health-Giving Herbs", "Cooking the Kill", "The Nut Sack", "Cooking Birds", "Salubrious Salads", et cetera. Many vintage books such as this are becoming increasingly rare and expensive. We are republishing this volume now in an affordable, modern, high-quality edition complete with a specially commissioned new introduction on curing meat.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
230
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9781446539804
Date de parution :
04-03-11
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
140 mm x 216 mm
Poids :
294 g

Les avis