•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

The Effortless Smoking Meat and Fish Cookbook

Unique, Creative and Easy to Follow Recipes to Master the Art of Smoking with This Complete Guide

Stephen Williams
Livre relié | Anglais
46,95 €
+ 93 points
Livraison 1 à 4 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

This cookbook will help professionally smoke a variety of food

Whether you are a beginner meat smoker or looking to go beyond the basics, the book gives you the tools and tips you need to start that perfectly smoked meat.

Learn how to preserve meat, fish, and game and create delicious smoked and cured foods. Whether you are a serious hunter or angler seeking to cure and smoke your harvest or a consumer simply looking to save money while creating delicious treats at home.

This is an essential cookbook for those who want to smoke meat without needing expert help from others. Offers detailed guidance obtained by years of smoking meat includes clear instructions and step-by-step directions for every recipe.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
38
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9781801241359
Date de parution :
30-07-20
Format:
Livre relié
Format numérique:
Genaaid
Dimensions :
203 mm x 254 mm
Poids :
331 g

Les avis