•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

The Emergence of Food Production in Ethiopia

Tertia Barnett
Livre broché | Anglais | BAR International | n° 763
131,95 €
+ 263 points
Livraison 2 à 3 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

This book, based on reviews of existing evidence and on original ethnographic and archaeological data, addresses the issue of when, how and why food production emerged in Ethiopia. This problem is examined through both cultural and economic context. The conclusion is that significant phases of development can be identified in Ethiopian Holocene prehistory. The suggestion is that the introduction of domesticated animals in Ethiopia occurred as early as the 6th millennium BP, and domesticated temperate crop plants were introduced from the 5th millennium BP. The book includes appendices featuring Ethiopian resources, pollen diagrams and archaeological evidence.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
222
Langue:
Anglais
Collection :
Tome:
n° 763

Caractéristiques

EAN:
9780860549710
Date de parution :
31-12-99
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
210 mm x 297 mm
Poids :
775 g

Les avis