Vous voulez être sûr que vos cadeaux seront sous le sapin de Noël à temps? Nos magasins vous accueillent à bras ouverts. La plupart de nos magasins sont ouverts également les dimanches, vous pouvez vérifier les heures d'ouvertures sur notre site.
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
Vous voulez être sûr que vos cadeaux seront sous le sapin de Noël à temps? Nos magasins vous accueillent à bras ouverts. La plupart de nos magasins sont ouverts également les dimanches, vous pouvez vérifier les heures d'ouvertures sur notre site.
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.0000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

The Farm Table EBOOK

THE SUNDAY TIMES BESTSELLER

Julius Roberts
Ebook | Anglais
14,99 €
+ 14 points
Format
Disponible immédiatement
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité

Description

THE SUNDAY TIMES BESTSELLER

'A heart-warming and uplifting book. The recipes are utterly gorgeous.' NIGEL SLATER


Cook and eat your way to the good life with simple, seasonal recipes.

First-generation farmer and chef Julius Roberts shares honest tales of farming life and easy, thoughtful dishes to reconnect us to nature and the seasons.

Making the most of simple ingredients, The Farm Table is unfussy home cooking at its very best.

A few good things on a plate, assembled with joy and ease.

Recipes include:

- winter: an elegant, fuss-free dinner of roast pumpkin, mozzarella, hazelnuts and sage, and a hearty sausage stew
- spring: baked fish with herbs and asparagus, chicken roasted over lemon, fennel and potatoes, and a lamb stew with pearl barley
- summer: courgette pasta, a ratatouille galette, and a steamed apricot sponge
- autumn: arrives with smoked haddock and leek rarebit and pan-fried trout with mash and spinach sauce.

Passionate about seasonality, Julius shows us how to make the most of produce, from crisp, crunchy apples in autumn, pink rhubarb in winter, asparagus in spring and the first summer strawberries.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9781529199000
Date de parution :
27-09-23
Format:
Ebook
Protection digitale:
Adobe DRM
Format numérique:
ePub

Les avis