•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

The Food of Malaysia

62 Delicious Recipes from the Crossroads of Asia

Wendy Hutton
Livre relié | Anglais
20,95 €
+ 41 points
Format
Livraison 1 à 2 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Your all-in-one guide to authentic Malaysian flavors and recipes!

Malaysian cuisine is an exciting blend of Malay, Chinese, Indian, Eurasian, and Nonya cooking. Author Wendy Hutton presents authentic recipes for all the most popular Malaysian dishes, from soups and salads to rice and noodle dishes. Each recipe features sumptuous color photos taken on location in Malaysia by Luca Invernizzi Tettoni, one of Asia's top photographers.

The 62 unforgettable recipes in this book include:
  • Chicken Curry Puff
  • Nonya Prawn Salad with Sweet Spicy Dressing
  • Chilli Eggplant with Basil
  • Spicy Kelantanese Barbecued Chicken
  • Black Pepper Crab
  • Pancakes with Sweet Coconut Filling
  • And many more!

In addition to unforgettable recipes, the book introduces you to the nation's diverse culinary traditions and the unique ingredients that make this cuisine so exciting. The Food of Malaysia's 62 easy-to-follow recipes include detailed descriptions of cooking methods, enabling you to reproduce the delicious flavors of Malaysia in your own kitchen!

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
112
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9780804855747
Date de parution :
01-11-22
Format:
Livre relié
Format numérique:
Genaaid
Dimensions :
193 mm x 257 mm
Poids :
639 g

Les avis