Vous voulez être sûr que vos cadeaux seront sous le sapin de Noël à temps? Nos magasins vous accueillent à bras ouverts. La plupart de nos magasins sont ouverts également les dimanches, vous pouvez vérifier les heures d'ouvertures sur notre site.
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
Vous voulez être sûr que vos cadeaux seront sous le sapin de Noël à temps? Nos magasins vous accueillent à bras ouverts. La plupart de nos magasins sont ouverts également les dimanches, vous pouvez vérifier les heures d'ouvertures sur notre site.
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.0000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

The Forager's Kitchen Handbook

Foraging Tips and Over 100 Recipes Using What You Can Find for Free

Fiona Bird
Livre relié | Anglais
18,45 €
+ 36 points
Livraison 1 à 2 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

In The Forager's Kitchen Handbook, expert forager and cook Fiona Bird shares the knowledge she has gained from years of gathering food from the land.

Whether you live in a large city, in open countryside, or by the coast, if you open your eyes and follow Fiona Bird's advice, you will find more ingredients growing in the wild than you could imagine. Each chapter focuses on a different food type--Flowers and Blossom, Woodland and Hedgerow, Fruits and Berries, Herbs and Sea and Shore--and includes useful information about where to find it, how to forage and gather it, and how to use it. And once you have brought your bounty home, there are more than 100 recipes for you to try. If you love baking, try the carrot and clover cake, wild hazelnut shortbread, or sea lettuce madeleines. Make the most of a hedgerow glut by making honeysuckle jelly or quince and wild thyme sorbet. Try a food-for-free main course of chanterelle puffs or wild mussels steamed with dandelions, or a quick snack of garlic mustard, chickweed, and tomato bruschetta. Or indulge your sweet tooth with a wild cherry panna cotta. Armed with this handbook, head off to the great outdoors and you will be amazed by the sheer quantity of food that is available for free.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
192
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9781782498766
Date de parution :
09-03-21
Format:
Livre relié
Format numérique:
Genaaid
Dimensions :
178 mm x 218 mm
Poids :
635 g

Les avis