Vous voulez être sûr que vos cadeaux seront sous le sapin de Noël à temps? Nos magasins vous accueillent à bras ouverts. La plupart de nos magasins sont ouverts également les dimanches, vous pouvez vérifier les heures d'ouvertures sur notre site.
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
Vous voulez être sûr que vos cadeaux seront sous le sapin de Noël à temps? Nos magasins vous accueillent à bras ouverts. La plupart de nos magasins sont ouverts également les dimanches, vous pouvez vérifier les heures d'ouvertures sur notre site.
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.0000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

The Green Cookbook EBOOK

Easy vegan & vegetarian meals from the Sunday Times bestselling author of the Roasting Tin series

Rukmini Iyer
Ebook | Anglais
14,99 €
+ 14 points
Format
Disponible immédiatement
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité

Description

*THE PERFECT STOCKING FILLER FOR VEGANS & VEGETARIANS*

'A bible of vegetarian and vegan dishes that even the most enthusiastic meat-eaters will adore' The Times

From the author of 1.75-million-copy-bestselling Roasting Tin series comes 75 ingenious plant-led recipes that get delicious dinners on the table with less effort and more flavour:

• speedy and easy 15-minute meals that come together in one pot or pan
time-saving recipes for dinner tonight and lunch tomorrow
flavour-packed family-friendly recipes
batch-cooks to help you prepare for a busy week
stress-free meal plans that help to relieve the mental load


'Makes cooking from scratch accessible to everyone' Niki Segnit, author of The Flavour Thesaurus

'Rukmini just keeps pulling all these absolute bangers out of the bag' India Knight

'A soothing guide in our more-hectic-than-ever lives' Alexina Anatole, author of Bitter

'Gorgeous recipes' Melissa Hemsley, author of Real Healthy

Praise for Rukmini Iyer’s Roasting Tin series:

'Rightly considered cookbooks for our times’ Rachel Roddy, Guardian Books of the Year

'This book will earn a place in kitchens up and down the country' Nigella Lawson

'So delicious. So easy' Nina Stibbe

‘A boon for any busy household' Jay Rayner

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9781529926378
Date de parution :
05-06-24
Format:
Ebook
Protection digitale:
Adobe DRM
Format numérique:
ePub

Les avis