Vous voulez être sûr que vos cadeaux seront sous le sapin de Noël à temps? Nos magasins vous accueillent à bras ouverts. La plupart de nos magasins sont ouverts également les dimanches, vous pouvez vérifier les heures d'ouvertures sur notre site.
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
Vous voulez être sûr que vos cadeaux seront sous le sapin de Noël à temps? Nos magasins vous accueillent à bras ouverts. La plupart de nos magasins sont ouverts également les dimanches, vous pouvez vérifier les heures d'ouvertures sur notre site.
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.0000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

The Hakka Cookbook

Chinese Soul Food from Around the World

Linda Lau Anusasananan
Livre relié | Anglais
52,95 €
+ 105 points
Date de disponibilité inconnue
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Veteran food writer Linda Lau Anusasananan opens the world of Hakka cooking to Western audiences in this fascinating chronicle that traces the rustic cuisine to its roots in a history of multiple migrations. Beginning in her grandmother's kitchen in California, Anusasananan travels to her family's home in China, and from there fans out to embrace Hakka cooking across the globe--including Hong Kong, Taiwan, Singapore, Malaysia, Canada, Peru, and beyond. More than thirty home cooks and chefs share their experiences of the Hakka diaspora as they contribute over 140 recipes for everyday Chinese comfort food as well as more elaborate festive specialties.

This book likens Hakka cooking to a nomadic type of "soul food," or a hearty cooking tradition that responds to a shared history of hardship and oppression. Earthy, honest, and robust, it reflects the diversity of the estimated 75 million Hakka living in China and greater Asia, and in scattered communities around the world--yet still retains a core flavor and technique. Anusasananan's deep personal connection to the tradition, together with her extensive experience testing and developing recipes, make this book both an intimate journey of discovery and an exciting introduction to a vibrant cuisine.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
312
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9780520273283
Date de parution :
08-10-12
Format:
Livre relié
Format numérique:
Genaaid
Dimensions :
188 mm x 231 mm
Poids :
771 g

Les avis