•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

The History of Agriculture

Livre relié | Anglais | Food and Society | n° 1
74,45 €
+ 148 points
Livraison 1 à 4 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Agriculture has a long and complex history. For thousands of years, societies have relied on plants and animals for food and other items, making agriculture as vital to their survival as it is to ours. The cultivation of various crops and livestock over time and throughout the world are examined, revealing the history behind and importance of much of the food we eat today. Also covered are the techniques and equipment that have been developed over time to facilitate agricultural production.

Spécifications

Parties prenantes

Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
184
Langue:
Anglais
Collection :
Tome:
n° 1

Caractéristiques

EAN:
9781615309191
Date de parution :
30-12-12
Format:
Livre relié
Format numérique:
Bibliotheekbinding
Dimensions :
155 mm x 231 mm
Poids :
340 g

Les avis