•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

The Manufacture of Whisky

Thomas Thomson
Livre broché | Anglais
20,45 €
+ 40 points
Livraison 2 à 3 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

This antique guide explains the mashing, cooling, fermentation and distillation processes in the manufacturing of whiskey. Providing a fascinating insight into whiskey production methods in the nineteenth century, it is suitable for whiskey enthusiasts, distillers and historians of alcohol production methods alike. Contents include: Thomas Thomson; of The Manufacture of Whisky; 1. The Mashing; 2. The Cooling; 3. The Fermentation; 4. The Distilling. Thomas Thomson (1817-1878) was a Scottish botanist. Prior to his scientific interests he served with the British East India Company as a surgeon. He wrote several papers on geography and botany, and is often remembered for his contributions to the first volume of 'Flora indica', a significant nineteenth century work featuring descriptions of Indian plants. We are republishing this vintage text in a high quality, modern and affordable edition, complete with a specially written concise biography.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
46
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9781446534748
Date de parution :
08-02-11
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
140 mm x 216 mm
Poids :
68 g

Les avis