Nos liseuses Vivlio rencontrent actuellement des problèmes de synchronisation. Nous faisons tout notre possible pour résoudre ce problème le plus rapidement possible. Toutes nos excuses pour la gêne occasionnée !
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
Nos liseuses Vivlio rencontrent actuellement des problèmes de synchronisation. Nous faisons tout notre possible pour résoudre ce problème le plus rapidement possible. Toutes nos excuses pour la gêne occasionnée !
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.0000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

The Many Flavours of Malay Cooking

Rita Zahara
Livre relié | Anglais
32,45 €
+ 64 points
Date de disponibilité inconnue
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Bestselling cookbook author and media personality Rita Zahara follows up her first title Malay Heritage Cooking with another exciting treasury of dishes deeply rooted in Malay culture and history.In The Many Flavours of Malay Cooking, Rita assembles a stunning collection of authentic dishes that hail from various Malay ethnic groups and presents the richness and diversity of Malay cuisine with recipes from contributors that include award-winning chefs Chef Syed Shahin Shah and established restaurants Mamadan and Bayview Tandoor Restaurant. Find sumptuous staples and traditional favourites such as ayam penyet (grilled chicken rice), opor daging (beef in coconut sauce) and sambal udang (spicy prawns) as well as crowd-pleasing snacks and delicacies including kuih bingka suji (baked tapioca cake), puteri seri muka (glutinous rice with pandan jam) and pulut serunding (grilled rice balls with grated coconut) that are sure to satisfy your cravings.Written with clear and easy-to-follow instructions, the recipes in The Many Flavours of Malay Cooking have been rigorously kitchen-tested and will inspire home cooks to incorporate the winning combination of herbs and spices into their cooking repertoire.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
200
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9789814634441
Date de parution :
07-04-17
Format:
Livre relié
Format numérique:
Genaaid
Dimensions :
203 mm x 262 mm
Poids :
857 g

Les avis