Nos liseuses Vivlio rencontrent actuellement des problèmes de synchronisation. Nous faisons tout notre possible pour résoudre ce problème le plus rapidement possible. Toutes nos excuses pour la gêne occasionnée !
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
Nos liseuses Vivlio rencontrent actuellement des problèmes de synchronisation. Nous faisons tout notre possible pour résoudre ce problème le plus rapidement possible. Toutes nos excuses pour la gêne occasionnée !
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.0000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

The Naked Foods Cookbook

The Whole-Foods, Healthy-Fats, Gluten-Free Guide to Losing Weight and Feeling Great

Margaret Floyd, James Barry
Livre broché | Anglais
23,95 €
+ 47 points
Livraison 1 à 2 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

There's nothing better than taking a bite of a delicious meal you've prepared, knowing that each ingredient is helping create a more gorgeous you! Eating "naked" foods--nutrient-dense, additive-free whole foods-- helps you lose weight and vastly improves the way you look and feel. And with this book, it's easier than ever to make naturally tasty naked meals you can feel good about eating and serving to others.

Written by Margaret Floyd, author of Eat Naked, and chef to the stars James Barry, The Naked Foods Cookbook includes over 150 gluten-free recipes for simple dishes that bring out the natural flavors and nutrients of fresh, whole foods. The benefits of eating naked are lifelong, and you can start seeing results within the week. So what are you waiting for? It's time to enjoy the naked foods your body craves. Your body will love you for it, and you will love your body!

Learn how to make delicious, naked comfort foods:

-Grainless granola
-Ketchup (with probiotics!)
-Raw chocolate fudge
-Nut-crusted pesto chicken
-Noodle-less lasagna
-Cheesy kale chips
-Gluten-free pizza dough
-Quinoa tabouleh
-Sweet potato shepherd's pie
-Maple-sage pork tenderloin

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
280
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9781608823185
Date de parution :
03-05-12
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
175 mm x 226 mm
Poids :
521 g

Les avis