Vous voulez être sûr que vos cadeaux seront sous le sapin de Noël à temps? Nos magasins vous accueillent à bras ouverts. La plupart de nos magasins sont ouverts également les dimanches, vous pouvez vérifier les heures d'ouvertures sur notre site.
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
Vous voulez être sûr que vos cadeaux seront sous le sapin de Noël à temps? Nos magasins vous accueillent à bras ouverts. La plupart de nos magasins sont ouverts également les dimanches, vous pouvez vérifier les heures d'ouvertures sur notre site.
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.0000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

The New Crepes Cookbook

101 Sweet and Savory Crepe Recipes, from Traditional to Gluten-Free, for Cuisinart, LeCrueset, Paderno and Eurolux Crepe Pans and Makers! (Crepes and Crepe Makers)

Isabelle Dauphin
Livre broché | Anglais | Crepes and Crepe Makers (Book 1) | n° 1
17,45 €
+ 34 points
Livraison 1 à 2 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

101 Delicious Crepe Recipes plus Comprehensive Instructions!


Isabelle Dauphin's The New Crepes Cookbook is a must-have for anyone who enjoys cooking and eating crepes! Her love of traditional French crepes and galettes along with a flair for international cuisine and healthy-minded ingredients makes this book a unique and valuable addition to your kitchen bookshelf.


Written for the newbie to crepe-making as well as for experienced chefs, the book explains how to make sweet and savory crepe batters, cook crepes perfectly, and finish them with mouthwatering fillings, toppings and garnishes! It also provides alternative batters for gluten-free or vegetarian eaters.


Here's a preview of what's inside:

  • - Traditional French batter and crepe recipes
  • - Sweet and Savory Crepes (Galettes)
  • - Alternative Batters such as Gluten-Free and Vegetarian Options
  • - American and International Crepe Recipes


You will also learn:

  • - How to use your new crepe cookery: Cuisinart, LeCrueset, Paderno or Eurolux Crepe Pan or Makers
  • - The history of crepes
  • - How to make perfect crepe batter
  • - How to pour and cook crepes like a pro
  • - How to make a crepe into a sweet dessert or a full meal
  • - How to fold your crepes!


Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
256
Langue:
Anglais
Collection :
Tome:
n° 1

Caractéristiques

EAN:
9781949314502
Date de parution :
27-06-20
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
216 mm x 216 mm
Poids :
462 g

Les avis