Nos liseuses Vivlio rencontrent actuellement des problèmes de synchronisation. Nous faisons tout notre possible pour résoudre ce problème le plus rapidement possible. Toutes nos excuses pour la gêne occasionnée !
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
Nos liseuses Vivlio rencontrent actuellement des problèmes de synchronisation. Nous faisons tout notre possible pour résoudre ce problème le plus rapidement possible. Toutes nos excuses pour la gêne occasionnée !
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.0000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

The power of Ayurvedic healing plants EBOOK

Health Secrets From Acient India

Dr. Smitha Devi Chandran, Dr. Smitha Devi Das
Ebook | Anglais | bel Ayurveda Serie
2,99 €
+ 2 points
Disponible immédiatement
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité

Description

"When diet is wrong, medicine is of no use. When diet is correct, medicine is of no need." Ayurvedic Proverb
Ayurveda is an ancient health care system from India which has been practiced all over India for the last 5000 years. From India this knowledge has travelled to numerous countries like Nepal, China and even to Europe. In times gone by India was the greatest exporter of herbs and spices to many countries around the world.
More than 3000 herbs, minerals and animal products are explained in Ayurveda, together with their physical description, pharmacological activities and role in both preventive and curative aspects for all diseases. The role of herbs and spices in preventive aspects of disease is emphasized in Ayurveda, we all know that prevention is better than cure.
As herbs and spices play such a pivotal role in preventing both communicable and non-communicable diseases, their use was fused in Indian cuisine in such a way to ensure that everyone consumes an ample dose of them daily. Another advantage of using herbs and spices is that it adds to the nutritional value, flavour and aroma of foods and enhances the bioavailability of nutrients and minerals from the food. They also help to prevent and contain unwanted microbial growth.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
24
Langue:
Anglais
Collection :

Caractéristiques

EAN:
9783947159567
Date de parution :
04-06-20
Format:
Ebook
Protection digitale:
Digital watermarking
Format numérique:
ePub

Les avis