•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

The Tenth Muse

My Life in Food

Judith Jones
Livre broché | Anglais
28,45 €
+ 56 points
Livraison 2 à 3 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

A memoir by the legendary cookbook editor who was present at the creation of the American food revolution and played a pivotal role in shaping it - "Engrossing. . . . The Tenth Muse lets you pull up a chair at the table where American gastronomic history took place."--O, The Oprah Magazine

Living in Paris after World War II, Jones broke free of bland American food and reveled in everyday French culinary delights. On returning to the States she published Julia Child's Mastering the Art of French Cooking. The rest is publishing and gastronomic history. A new world now opened up to Jones as she discovered, with her husband Evan, the delights of American food, publishing some of the premier culinary luminaries of the twentieth century: from Julia Child, James Beard, and M.F.K. Fisher to Claudia Roden, Edna Lewis, and Lidia Bastianich.

Also included are fifty of Jones's favorite recipes collected over a lifetime of cooking-each with its own story and special tips.

"Lovely. . . . A rare glimpse into the roots of the modern culinary world."--Chicago Tribune

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
304
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9780307277442
Date de parution :
14-10-08
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
130 mm x 201 mm
Poids :
272 g

Les avis