Vous voulez être sûr que vos cadeaux seront sous le sapin de Noël à temps? Nos magasins vous accueillent à bras ouverts. La plupart de nos magasins sont ouverts également les dimanches, vous pouvez vérifier les heures d'ouvertures sur notre site.
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
Vous voulez être sûr que vos cadeaux seront sous le sapin de Noël à temps? Nos magasins vous accueillent à bras ouverts. La plupart de nos magasins sont ouverts également les dimanches, vous pouvez vérifier les heures d'ouvertures sur notre site.
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.0000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

The Ultimate Guide to Cooking Desserts the Indian Way EBOOK

How To Cook Everything In A Jiffy, #10

Prasenjeet Kumar, Sonali Kumar
4,99 €
+ 4 points
Disponible immédiatement
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité

Description

70 JIFFY Ways to Prepare Delicious Desserts from Everything—Rice, Wheat, Paneer, Khoya,  Yoghurt, and Hold Your Breath, Lentils and Veggies! As Only Indians Can.

 

From the author of  # 1 Best seller "Cooking In A Jiffy" series of cookbooks, comes a mind-boggling tribute to sweets, puddings and desserts, the way Indians cook them in their homes even today.

 

There are eight great Indian desserts that use rice, twelve outstanding ways to turn wheat in to delicious puddings, six protein-filled desserts that use lentils, seven puddings Indians love to make from veggies, a dozen outstanding classics that use Paneer, eleven dessert recipes that are made from Khoya, and six recipes that use yoghurt.

 

There are also seven recipes that are inspired by the British Raj and are still served in many Indian clubs and messes of the Armed Forces.

 

Most recipes are low-calorie, don't use eggs,   and permit the use of sugar-substitutes.

 

They also can be made in a JIFFY, without special equipment or moulds, without pre-heating ovens, without waiting for hours for your stuff to bake, and so on.

 

And the bottom line is that you master these and you can handle any Indian dessert recipe from any part of India, we promise.

 

So What are you waiting for? Scroll up and grab a copy today.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Langue:
Anglais
Collection :

Caractéristiques

EAN:
9781536555585
Date de parution :
05-10-16
Format:
Ebook
Protection digitale:
/
Format numérique:
ePub

Les avis