Vous voulez être sûr que vos cadeaux seront sous le sapin de Noël à temps? Nos magasins vous accueillent à bras ouverts. La plupart de nos magasins sont ouverts également les dimanches, vous pouvez vérifier les heures d'ouvertures sur notre site.
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
Vous voulez être sûr que vos cadeaux seront sous le sapin de Noël à temps? Nos magasins vous accueillent à bras ouverts. La plupart de nos magasins sont ouverts également les dimanches, vous pouvez vérifier les heures d'ouvertures sur notre site.
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.0000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

The Ultimate Wood Pellet Grill and Smoker Cookbook

Complete Smoker Cookbook for Smoking and Grilling, The Most Delicious and Mouthwatering Pellet Grilling BBQ Recipes For Your Whole Family

Vanessa Brown
Livre relié | Anglais
32,45 €
+ 64 points
Format
Livraison 2 à 3 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Are you the kind of person who just loves properly cooked meat?

Have you never caught yourself cooking the same boring dish over and over again?

Would you like to have a tool that would support you every time you begin looking for new smoking, grilling, roasting, or baking ideas?

If you want to learn smoking and grill techniques, then keep reading.

The All New Wood Pellet Grill Cookbook with Amazing and Irresistible Recipes!

The essential how-to guide for your wood pellet smoker, use this complete guide to smoke all types of meat, seafood, veggies, and game. The only guide you will ever need to professionally smoke a variety of food, including beef, pork, lamb, fish and seafood, poultry, vegetables, and game recipes such as:

  • Soy-Honey Flank Steak
  • Salt & Pepper Beef Tenderloin
  • Greek Style Roast Leg Of Lamb
  • Smoked Pork Ribs
  • Bourbon Pork Tenderloin
  • Smoked Braided Pork Loin
  • Grilled Salmon
  • Southern-Grilled Bass
  • Garlic Asiago Oysters

Beer Can Chicken

THIS COOKBOOK will help you keep the culinary tradition of SMOKE cooking alive and will remind you that smoking food is one of the most ancient and most cherished cooking traditions that will help you enjoy food the way you never enjoyed before!

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
94
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9781801668194
Date de parution :
01-03-21
Format:
Livre relié
Format numérique:
Genaaid
Dimensions :
203 mm x 254 mm
Poids :
439 g

Les avis