•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

The Vegetable

Recipes That Celebrate Nature

Caroline Griffiths, Vicki Valsamis
Livre relié | Anglais
34,95 €
+ 69 points
Date de disponibilité inconnue
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

The Vegetable is an essential collection of 130 plant-based recipes featuring fresh flavors and exciting combinations that will delight anyone looking to eat more vegetables. With stunning full-color photography throughout, the book is broken down by style of vegetable--roots, brassicas, seeds and pods, bulbs, fruits, and leafy greens--so you can always find the perfect recipe for your beautiful produce. With recipes for dishes large and small as well as sauces and pickles, The Vegetable is the perfect companion for simple dinners and feasts with friends alike.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
296
Langue:
Anglais
Illustré:
Oui

Caractéristiques

EAN:
9781925418538
Date de parution :
10-10-17
Format:
Livre relié
Format numérique:
Genaaid
Dimensions :
206 mm x 284 mm
Poids :
1406 g

Les avis