•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Three Hundred and Sixty-Six Menus and Twelve Hundred Recipes

Baron Brisse
Livre broché | Anglais | Kegan Paul Library of Culinary Arts
59,45 €
+ 118 points
Livraison 1 à 2 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

First published in 2005. Baron Brisse is one of the great names and authorities of European cuisine. His book, whose carefully selected recipes come from many schools of cookery and include dishes to suit every occasion, is essential reding for anyone interested in food, cooking and its history. Menus are presented in French and English, allowing cooks to appreciate the importance of traditional English techniques and recipes as well as the profound influence of French cookery.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
418
Langue:
Anglais
Collection :

Caractéristiques

EAN:
9781138985681
Date de parution :
11-10-16
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
156 mm x 233 mm
Poids :
452 g

Les avis