•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Tofu

Making the Most of This Low-Fat High-Protein Ingredient, with Over 60 Deliciously Varied Recipes from Around the World

Becky Johnson
Livre broché | Anglais
12,95 €
+ 25 points
Livraison 1 à 2 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Tofu is an essential ingredient for modern living. Not only is it low in fat and high in protein - and thought to lower cholesterol - it is also delicious and incredibly versatile. This unique book opens with an informative introduction to tofu and the many tofu-related products available. With more than 60 easy-to-cook dishes in this collection, there is something for every occasion.
,

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
96
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9781780191409
Date de parution :
16-10-12
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
217 mm x 283 mm
Poids :
426 g

Les avis