•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Tokyo Street Food

cooking and travelling in Japan with more than 70 street food recipes

Tom Vandenberghe, Miho Shibuya, Tomoko Kaji
Livre broché | Anglais | Streetfood
22,50 €
+ 45 points
Livraison sous 3 jours ouvrables
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

-Includes more than 50 authentic street food recipes from the Japanese kitchen, beautifully illustrated and explained in detail
-Experience the best of Tokyo's street food through the eyes, nose and mouth of Tom Vandenberghe and Luk Thys
- In terms of cooking and travelling, this book is a complete experience in itself

The latest episode in the adventures of culinary explorer Tom Vandenberghe and food photographer Luk Thys takes place in Tokyo. With an eye for authenticity and a nose for delicious dishes, they stroll around in the Japanese capital, seeking new culinary discoveries. They taste as much as possible and share their surprising experiences in this dazzling culinary travel guide about the street food in Japan. They are accompanied by two well-known Japanese cooking personalities: Miho Shibuya and Tomoko Kaji.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
216
Langue:
Anglais
Collection :

Caractéristiques

EAN:
9789401437578
Date de parution :
03-08-17
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
163 mm x 239 mm
Poids :
635 g

Les avis