•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Toxins and Contaminants in Indian Food Products

Ramesh Kumar Sharma, Salvatore Parisi
Livre broché | Anglais
116,45 €
+ 232 points
Format
Livraison sous 1 à 4 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

This book discusses different aspects of contamination in Indian food products. Particular attention is given to the presence and analytical detection of detrimental substances such as pesticides, mycotoxins and other biologically-produced toxins, food chemicals and additives with natural or industrial origin. Furthermore, the book addresses the production and the commercial exploitation of native botanical ingredients, and the question if such ingredients should be regarded as foods or drugs. It also sheds light on chemical aspects of organic farming practices in India. Readers will also find information on pesticides and other detrimental chemicals detection in Indian farming. The authors present a useful opinion on how and why food contaminants can lead to border rejections during export, in particular to the European Union.



Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
65
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9783319838861
Date de parution :
20-07-18
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
156 mm x 234 mm
Poids :
117 g

Les avis