•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Traditional British Cooking

The Best of British Cooking: A Definitive Collection

Hilaire Walden
Livre broché | Anglais
9,95 €
+ 19 points
Date de disponibilité inconnue
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

This is a wonderful sourcebook for over 200 traditional dishes from all over the British Isles. All the recipes can be made with a minimum of fuss, using generally available fresh foods, locally grown vegetables and store-cupboard ingredients. There are time-honoured dishes such as Steak and Kidney Pudding, Mulligatawny, Welsh Rabbit, Beef Wellington and Coronation Chicken, as well as tasty desserts including Apple Brown Betty and Old English Trifle. Britain s rivers and long coastline is also reflected in the great variety of wonderful fish and shellfish recipes, such as Trout with Hazelnuts, and Seafood Pancakes. An informative introduction explores traditional British cooking, ingredients and cooking methods, and more than 800 glorious step-by-step photographs of each finished recipe guarantee success for all cooks.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
256
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9781846815706
Date de parution :
02-01-19
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
168 mm x 216 mm
Poids :
635 g

Les avis