•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous
  1. Accueil
  2. Livres
  3. Livres pour enfants
  4. Traditional Indian Snack Food

Traditional Indian Snack Food

Monika Sharma, Santosh Kumari, Nishant K Sinha
Livre broché | Anglais
48,45 €
+ 96 points
Livraison sous 1 à 4 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

This research based study has been aimed for better utilization of unripe banana by investigating its suitability for snack food processing. Snack foods represent a large and growing area of food products. Both demand and consumption of snack foods are increasing day by day. Consequently, there is need to increase the production of diversified and cost effective snacks. Deep fat frying is widely practiced to increase the food palatability. Fried snacks are one such class of foods which are fried in oil, packaged and eaten as a between meal item. Banana has enjoyed extensive popularity in India from time immemorial. Banana based snack food developed in the study had reduced cost and fat content. It also diversified the utilization of unripe banana and added variety to Indian snacks.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
108
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9783659237713
Date de parution :
10-09-12
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
152 mm x 229 mm
Poids :
167 g

Les avis