•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Trek

eten onderweg, toen en nu

Charlotte Kleyn
Livre broché | Néerlandais
28,99 €
+ 57 points
Livraison sous 3 jours ouvrables
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

‘Charlotte Kleyn combineert een leesbare, vrolijke schrijfstijl met enthousiaste nieuwsgierigheid en gedegen academisch onderzoek in een

heel aantrekkelijk culinair-historisch kookboek over eten op reis.’


Joël Broekaert, culinair journalist

Reizen maakt hongerig. Ook in voorbije eeuwen, toen al veel mensen de wegen en wateren bevolkten, moest er onderweg worden gegeten. Hoe ging dat? Wat aten schepelingen in de veertiende eeuw? En hoelang picknicken we al?

Charlotte Kleyn bezocht musea en archieven op zoek naar het verleden van scheepsbeschuit, voedselrantsoenen en overdadige

diners op stoomschepen, maar was even nieuwsgierig naar de reizende eters van nu en ging langs bij de scouts, een marineschip en een vliegtuigcateraar.

Daarnaast bevat Trek ruim vijftig recepten geïnspireerd op het verleden, maar helemaal van nu: makreel met middeleeuwse

specerijen, antischeurbuikcocktail met arak, abrikozenamandeltaartjes, officiersballen en padvinders-kastanjegoulash.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
208
Langue:
Néerlandais
Illustré:
Oui

Caractéristiques

EAN:
9789038806402
Date de parution :
23-02-21
Format:
Livre broché
Dimensions :
150 mm x 230 mm
Poids :
440 g

Les avis