•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous
  1. Accueil
  2. Livres
  3. Sciences humaines
  4. Sciences humaines & sociales
  5. Sociologie
  6. Twenty Lessons in the Sociology of Food and Agriculture

Twenty Lessons in the Sociology of Food and Agriculture

Jason Konefal, Maki Hatanaka
Livre broché | Anglais | Lessons in Sociology
101,95 €
+ 203 points
Livraison 2 à 3 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Twenty Lessons in the Sociology of Food and Agriculture examines food and agriculture from farm to fork using a sociological lens. Following the "Lessons" format, the book presents twenty sociological lessons on food and agriculture from both established and up-and-coming scholars. Each lesson is written in an accessible and engaging format, incorporates historical and contemporary topics and examples, and discusses hot button issues wherever relevant. The book draws primarily on cases and issues in the United States, but given the global character of food and agriculture, it also incorporates relevant examples from other countries.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
432
Langue:
Anglais
Collection :

Caractéristiques

EAN:
9780190662127
Date de parution :
29-08-18
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
155 mm x 234 mm
Poids :
703 g

Les avis