•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Vegan Holiday Cooking from Candle Cafe

Celebratory Menus and Recipes from New York's Premier Plant-Based Restaurants

Joy Pierson, Angel Ramos, Jorge Pineda
Livre relié | Anglais
27,95 €
+ 55 points
Livraison 1 à 2 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

This collection of vegan holiday recipes--the first of its kind from award-winning chefs--elevates plant-based fare to a new level. With fresh, inventive menus for Thanksgiving, Christmas, New Year's Eve, Lunar New Year, Super Bowl Sunday, Valentine's Day, Passover, Easter, Cinco de Mayo, and Independence Day, this cookbook blends favorite traditions with a modern sensibility. Tantalizing dishes include Sweet Potato Latkes with Almond Crème Fraîche for Passover; Porcini-Crusted Seitan with Glazed Cipollini Onions and Mushroom Gravy for Thanksgiving; and Red, White, and Blue Margaritas for the Fourth of July.

Now home cooks can entertain in the spirit of New York's premier vegan restaurants, Candle Cafe, Candle 79, and Candle Cafe West. With forewords by Alicia Silverstone and Laura and Woody Harrelson, plus sumptuous photography throughout, this festive cookbook invites vegans and omnivores alike to gather around the holiday table and enjoy.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
168
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9781607746478
Date de parution :
30-09-14
Format:
Livre relié
Format numérique:
Genaaid
Dimensions :
195 mm x 242 mm
Poids :
802 g

Les avis