Nos liseuses Vivlio rencontrent actuellement des problèmes de synchronisation. Nous faisons tout notre possible pour résoudre ce problème le plus rapidement possible. Toutes nos excuses pour la gêne occasionnée !
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
Nos liseuses Vivlio rencontrent actuellement des problèmes de synchronisation. Nous faisons tout notre possible pour résoudre ce problème le plus rapidement possible. Toutes nos excuses pour la gêne occasionnée !
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.0000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Vegan Planet, Revised Edition

425 Irresistible Recipes with Fantastic Flavors from Home and Around the World

Robin Robertson
Livre broché | Anglais
23,95 €
+ 47 points
Livraison 1 à 2 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

The now-classic cookbook that revolutionized animal-free cooking, Robin Robertson's Vegan Planet takes you around the globe with over 425 internationally inspired, straightforward recipes that show how varied, flavorful, and exciting vegan food can be.

Completely revised and updated, including 50 fantastically flavorful new recipes, Robin covers the expanded range of available whole grains; popular super greens, such as kale and chard; and ways to cook with minimal use of oils (including many recipes with no oil at all). She has added master recipes for ingredients such as vegan sausage and vegan cheese sauces, making it possible for you to avoid processed foods.

After a full review of the basics of vegan cooking, find a world of delicious recipes for plant-based: appetizers; soups; salads and slaws; sauces and dressings; chutneys, salsas, and other condiments; pasta; stews and chilis; pizza; main dishes; sandwiches, wraps, and burgers; breads, muffins, and biscuits; desserts; smoothies, shakes, and other drinks; and breakfasts.

Whether you are a new or experienced vegan, or are just looking to add more plant-based food to your diet, you will enjoy making and eating:
  • Scallion Pancakes with Sesame Seeds
  • Chilled Ginger-Peach Soup with Cashew Cream
  • Five-Spice Moroccan Couscous Salad
  • Roasted Cauliflower with Choron Sauce
  • Sweet Noodle Kugel with Apples and Almonds
  • African Sweet Potato and Peanut Stew
  • Hoison-Drenched garlic Seitan with Baby Bok Choy
  • Fresh Tomato Pizza with Basil Pesto
  • Easy Jackfruit Tacos
  • Ginger-Spiced Scones with Cashews and Dates
  • Chocolate Layer Cake
In this ultimate vegan cookbook, discover the spirit of adventure and of culinary creativity that has cemented Robertson's reputation at the top of the vegan pantheon.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
544
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9781558328310
Date de parution :
14-01-14
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
203 mm x 229 mm
Poids :
961 g

Les avis