•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.0000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Waarom de één wel dik wordt en de ander niet EBOOK

De wetenschap achter vet

Sylvia Tara
Ebook | Néerlandais
12,99 €
+ 12 points
Disponible immédiatement
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité

Description

Versla je vet met wetenschap!

We vervloeken de schoonzus die ontbijt met pizza maar niet aankomt en kijken vol argwaan naar die vollere collega die beweert echt alleen maar sla te eten. Eerlijk is het niet, maar wel een opluchting voor iedereen die ooit zijn of haar eigen discipline in twijfel trok. Genen, sekse, leeftijd en dieetverleden hebben daadwerkelijk invloed op hoe snel je aankomt of afvalt. En dat verklaart waarom bijvoorbeeld je partner alles kan eten en jouw lichaam al uitdijt bij alleen het overwegen van een toetje. Maar vet beschermt, voedt onze hersenen en is nodig voor heel veel processen in ons lichaam. Het is een complex orgaan dat vaak ten onrechte vervloekt wordt. Door het mechanisme en de complexiteit te begrijpen, kunnen we beginnen met het herwaarderen van het zachte gedeelte van ons lichaam en leren we hoe we overtollig vet voorgoed te slim af kunnen zijn.


Sylvia Tara studeerde biochemie. Ze was consultent voor McKinsey & Company en heeft gewerkt bij de grootste biotechnische bedrijven. Haar eigen strijd tegen overgewicht inspireerde haar om diepgaand onderzoek naar lichaamsvet te doen.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Traducteur(s):
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
210
Langue:
Néerlandais

Caractéristiques

EAN:
9789000351756
Date de parution :
15-08-17
Format:
Ebook
Protection digitale:
Digital watermarking
Format numérique:
ePub

Les avis

Nous publions uniquement les avis qui respectent les conditions requises. Consultez nos conditions pour les avis.