•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

What to Eat How to Serve It

Christine Terhune Herrick
Livre broché | Anglais
26,95 €
+ 53 points
Format
Livraison sous 1 à 4 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

The Shelf2Life Food, Cooking & Recipes Collection is a unique set of pre-1923 cookbooks and other materials focused on food preparation, preservation and cooking instruction. From recipes for steamed dumplings, roast beef and pumpkin soup to peach pie, soft molasses gingerbread and baked custard, these titles offer ample instructions, all while igniting the senses. Tucked between pages teaching the art of carving and kitchen cleaning techniques are lively poems, songs and diary excerpts from enthusiasts around the world singing the praises of food.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
324
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9781117871790
Date de parution :
11-03-10
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
189 mm x 246 mm
Poids :
580 g

Les avis