•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Whole Hog BBQ

The Gospel of Carolina Barbecue with Recipes from Skylight Inn and Sam Jones BBQ [A Cookbook]

Sam Jones, Daniel Vaughn
Livre relié | Anglais
34,95 €
+ 69 points
Livraison 1 à 2 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

The definitive guide to one of the most iconic barbecue traditions--Carolina-style chopped pork--from the third generation pitmaster of Sam Jones BBQ and the legendary Skylight Inn, featuring more than 20 family recipes for large-batch barbecue, sides, and desserts.

In the world of barbecue, Carolina-style pork is among the most delicious and obsessed-over slow-cooked meats. Yet no one has told the definitive story of North Carolina barbecue--until now. In Whole Hog BBQ, Sam Jones and Daniel Vaughn recount the history of the Skylight Inn, which opened in 1947, and share step-by-step instructions for cooking a whole hog at home--from constructing a pit from concrete blocks to instructions for building a burn barrel--along with two dozen classic family recipes including cornbread, coleslaw, spare ribs, smoked turkey, country-style steak, the signature burger, and biscuit pudding.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
208
Langue:
Anglais
Illustré:
Oui

Caractéristiques

EAN:
9780399581328
Date de parution :
07-05-19
Format:
Livre relié
Format numérique:
Genaaid
Dimensions :
206 mm x 257 mm
Poids :
1088 g

Les avis