•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Wok & Stir Fry

Sunil Vijayakar, Becky Johnson, Jenni Fleetwood
Livre broché | Anglais
11,45 €
+ 22 points
Date de disponibilité inconnue
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Cooking with a wok is one of the simplest ways of making delicious food, and it is so versatile, it can be used for stir-frying, braising, steaming and deep-frying. This volume has 160 recipes to suit every palate and occasion. Try Chinese crispy five-spice chicken, steamed mussels in coconut milk and Balinese vegetable soup. A guide to the equipment, cooking techniques and ingredients takes you from stir-frying and smoking to steaming rice and noodles, explaining all the ingredients, from tofu and meat to spices and sauces.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
224
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9781780192888
Date de parution :
07-11-13
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
178 mm x 208 mm
Poids :
589 g

Les avis