Club utilise des cookies et des technologies similaires pour faire fonctionner correctement le site web et vous fournir une meilleure expérience de navigation.
Ci-dessous vous pouvez choisir quels cookies vous souhaitez modifier :
Club utilise des cookies et des technologies similaires pour faire fonctionner correctement le site web et vous fournir une meilleure expérience de navigation.
Nous utilisons des cookies dans le but suivant :
Assurer le bon fonctionnement du site web, améliorer la sécurité et prévenir la fraude
Avoir un aperçu de l'utilisation du site web, afin d'améliorer son contenu et ses fonctionnalités
Pouvoir vous montrer les publicités les plus pertinentes sur des plateformes externes
Gestion des cookies
Club utilise des cookies et des technologies similaires pour faire fonctionner correctement le site web et vous fournir une meilleure expérience de navigation.
Ci-dessous vous pouvez choisir quels cookies vous souhaitez modifier :
Cookies techniques et fonctionnels
Ces cookies sont indispensables au bon fonctionnement du site internet et vous permettent par exemple de vous connecter. Vous ne pouvez pas désactiver ces cookies.
Cookies analytiques
Ces cookies collectent des informations anonymes sur l'utilisation de notre site web. De cette façon, nous pouvons mieux adapter le site web aux besoins des utilisateurs.
Cookies marketing
Ces cookies partagent votre comportement sur notre site web avec des parties externes, afin que vous puissiez voir des publicités plus pertinentes de Club sur des plateformes externes.
Vous voulez être sûr que vos cadeaux seront sous le sapin de Noël à temps? Nos magasins vous accueillent à bras ouverts. La plupart de nos magasins sont ouverts également les dimanches, vous pouvez vérifier les heures d'ouvertures sur notre site.
Retrait gratuit dans votre magasin Club
7.000.000 titres dans notre catalogue
Payer en toute sécurité
Toujours un magasin près de chez vous
Vous voulez être sûr que vos cadeaux seront sous le sapin de Noël à temps? Nos magasins vous accueillent à bras ouverts. La plupart de nos magasins sont ouverts également les dimanches, vous pouvez vérifier les heures d'ouvertures sur notre site.
Une erreur est survenue, veuillez réessayer plus tard.
Il y a trop d’articles dans votre panier
Vous pouvez encoder maximum 250 articles dans votre panier en une fois. Supprimez certains articles de votre panier ou divisez votre commande en plusieurs commandes.
The Fulton Fish Market stands out as an iconic New York institution. At first a neighborhood retail market for many different kinds of food, it became...Savoir plus
Frederick Douglass Opie deconstructs and compares the foodways of people of African descent throughout the Americas, interprets the health legacies of...Savoir plus
"Do not let the peasant know how good cheese is with pears" goes the old saying. Intrigued by these words and their portent, Massimo Montanari unravel...Savoir plus
Chinese cuisine without chile peppers seems unimaginable. Entranced by the fiery taste, diners worldwide have fallen for Chinese cooking. In China, ch...Savoir plus
Chinese cuisine without chile peppers seems unimaginable. Entranced by the fiery taste, diners worldwide have fallen for Chinese cooking. In China, ch...Savoir plus
Why is chocolate melting on the tongue such a decadent sensation? Why do we love crunching on bacon? Why is fizz-less soda such a disappointment to dr...Savoir plus
In the West, we have identified only four basic tastes--sour, sweet, salty, and bitter--that, through skillful combination and technique, create delic...Savoir plus
Public spaces have become platforms for the invention and display of self-identity, especially in the affluent West where the restaurant, from local c...Savoir plus
Renowned sinologist Thomas O. Höllmann tracks the growth of food culture in China from its earliest burial rituals to today's Western fast food restau...Savoir plus
A companion to Andrew F. Smith's critically acclaimed and popular Eating History: Thirty Turning Points in the Making of American Cuisine , this volum...Savoir plus
Winner, Gourmand World Cookbook Awards - Food - Food Heritage - USA Nominee, Book Award in Food Issues and Advocacy, James Beard Foundation The Italia...Savoir plus
Whether you're digging into a slice of cherry cheesecake, burning your tongue on a piece of fiery Jamaican jerk chicken, or slurping the broth from a ...Savoir plus
American diners began to flock to Chinese restaurants more than a century ago, making Chinese food the first mass-consumed cuisine in the United State...Savoir plus
This we can be sure of: when a restaurant in the western world is famous for its cooking, it is the tricolor flag that hangs above the stove, opined o...Savoir plus
We think we know how to appreciate wine--trained connoisseurs take dainty sips in sterile rooms and provide ratings based on objective knowledge and t...Savoir plus
Popularized by Michael Pollan in his best-selling In Defense of Food , Gyorgy Scrinis's concept of nutritionism refers to the reductive understanding ...Savoir plus
Note-by-Note Cooking is a landmark in the annals of gastronomy, liberating cooks from the constraints of traditional ingredients and methods through t...Savoir plus
More than just the beloved base ingredient of so many of our favorite dishes, the tomato has generated both profound riches and controversy in its far...Savoir plus
Known for his entertaining investigations into culinary practice, Massimo Montanari turns his hungry eye to the phenomenon of food culture, food lore,...Savoir plus
Look at the back label of a bottle of wine and you may well see a reference to its terroir, the total local environment of the vineyard that grew the ...Savoir plus
What makes fad diets so appealing to so many people? How did there get to be so many different ones, often with eerily similar prescriptions? Why do p...Savoir plus
Food expert and celebrated food historian Andrew F. Smith recounts--in delicious detail--the creation of contemporary American cuisine. The diet of th...Savoir plus
In his new history of food, acclaimed historian Massimo Montanari traces the development of medieval tastes--both culinary and cultural--from raw mate...Savoir plus
In his new history of food, acclaimed historian Massimo Montanari traces the development of medieval tastes--both culinary and cultural--from raw mate...Savoir plus