Club utilise des cookies et des technologies similaires pour faire fonctionner correctement le site web et vous fournir une meilleure expérience de navigation.
Ci-dessous vous pouvez choisir quels cookies vous souhaitez modifier :
Club utilise des cookies et des technologies similaires pour faire fonctionner correctement le site web et vous fournir une meilleure expérience de navigation.
Nous utilisons des cookies dans le but suivant :
Assurer le bon fonctionnement du site web, améliorer la sécurité et prévenir la fraude
Avoir un aperçu de l'utilisation du site web, afin d'améliorer son contenu et ses fonctionnalités
Pouvoir vous montrer les publicités les plus pertinentes sur des plateformes externes
Gestion des cookies
Club utilise des cookies et des technologies similaires pour faire fonctionner correctement le site web et vous fournir une meilleure expérience de navigation.
Ci-dessous vous pouvez choisir quels cookies vous souhaitez modifier :
Cookies techniques et fonctionnels
Ces cookies sont indispensables au bon fonctionnement du site internet et vous permettent par exemple de vous connecter. Vous ne pouvez pas désactiver ces cookies.
Cookies analytiques
Ces cookies collectent des informations anonymes sur l'utilisation de notre site web. De cette façon, nous pouvons mieux adapter le site web aux besoins des utilisateurs.
Cookies marketing
Ces cookies partagent votre comportement sur notre site web avec des parties externes, afin que vous puissiez voir des publicités plus pertinentes de Club sur des plateformes externes.
Une erreur est survenue, veuillez réessayer plus tard.
Il y a trop d’articles dans votre panier
Vous pouvez encoder maximum 250 articles dans votre panier en une fois. Supprimez certains articles de votre panier ou divisez votre commande en plusieurs commandes.
This is a compilation of English-language books and articles, briefly summarized, commenting on the phenomenon of sensationalism in news reporting. Co...Savoir plus
Richard Rodney Bennett is one of Britain's most distinguished, versatile, and prolific twentieth century composers. His music ranges across a broad sp...Savoir plus
This comprehensive bibliography is the first to catalog, describe, and index the vast body of TV, video, and film materials dealing with John F. Kenne...Savoir plus
Sloan has undertaken to fill a long-standing gap in the study of journalism history. He has compiled a comprehensive annotated bibliography of works p...Savoir plus
Of all the Caribbean countries, Cuba possesses the most voluminous body of literature on mass communications. Following an informative introduction to...Savoir plus
Teaching Revising and Editing is devoted to the many facets of the writing, revising, and publication process. It provides a comprehensive overview of...Savoir plus
This is an important book not only because it describes archival and manuscript collections in 40 states, but because it is also the first of its kind...Savoir plus
This bibliography lists most of the literature on editing written from 1960 through 1988, with particular focus on those works pertaining to the acqui...Savoir plus
A wealth of literature on the publishing business has appeared in diverse books and journals. This bibliography is a comprehensive guide to the availa...Savoir plus
The amount of material published in business and technical communications is still growing despite the number of textbooks, guides, and other resource...Savoir plus
This is an international survey of all types of literature on mass communication of the Caribben region presenting 3,695 citations. The book is organi...Savoir plus
The relationship between the media and government and the influence that relationship has on democracy and national development is explored in this bo...Savoir plus
This up-to-date bibliography on business communications which, unlike any other, also indexes the availability of sample documents and other learning ...Savoir plus
Peer review is the sometimes controversial practice of subjecting an academic manuscript or project to critique by scholars in the same area of expert...Savoir plus