Club utilise des cookies et des technologies similaires pour faire fonctionner correctement le site web et vous fournir une meilleure expérience de navigation.
Ci-dessous vous pouvez choisir quels cookies vous souhaitez modifier :
Club utilise des cookies et des technologies similaires pour faire fonctionner correctement le site web et vous fournir une meilleure expérience de navigation.
Nous utilisons des cookies dans le but suivant :
Assurer le bon fonctionnement du site web, améliorer la sécurité et prévenir la fraude
Avoir un aperçu de l'utilisation du site web, afin d'améliorer son contenu et ses fonctionnalités
Pouvoir vous montrer les publicités les plus pertinentes sur des plateformes externes
Gestion des cookies
Club utilise des cookies et des technologies similaires pour faire fonctionner correctement le site web et vous fournir une meilleure expérience de navigation.
Ci-dessous vous pouvez choisir quels cookies vous souhaitez modifier :
Cookies techniques et fonctionnels
Ces cookies sont indispensables au bon fonctionnement du site internet et vous permettent par exemple de vous connecter. Vous ne pouvez pas désactiver ces cookies.
Cookies analytiques
Ces cookies collectent des informations anonymes sur l'utilisation de notre site web. De cette façon, nous pouvons mieux adapter le site web aux besoins des utilisateurs.
Cookies marketing
Ces cookies partagent votre comportement sur notre site web avec des parties externes, afin que vous puissiez voir des publicités plus pertinentes de Club sur des plateformes externes.
Nos liseuses Vivlio rencontrent actuellement des problèmes de synchronisation. Nous faisons tout notre possible pour résoudre ce problème le plus rapidement possible. Toutes nos excuses pour la gêne occasionnée !
Retrait gratuit dans votre magasin Club
7.000.000 titres dans notre catalogue
Payer en toute sécurité
Toujours un magasin près de chez vous
Nos liseuses Vivlio rencontrent actuellement des problèmes de synchronisation. Nous faisons tout notre possible pour résoudre ce problème le plus rapidement possible. Toutes nos excuses pour la gêne occasionnée !
Une erreur est survenue, veuillez réessayer plus tard.
Il y a trop d’articles dans votre panier
Vous pouvez encoder maximum 250 articles dans votre panier en une fois. Supprimez certains articles de votre panier ou divisez votre commande en plusieurs commandes.
The technology used to ripen bananas is affected by a wide range of factors, including the cultivar, growing conditions, harvesting method, and maturi...Savoir plus
It is generally assumed that microorganisms synthesize, release, detect and respond to small signaling hormone-like molecules. These molecules are use...Savoir plus
Many statistical innovations are linked to applications in food science. For example, the student t-test (a statistical method) was developed to monit...Savoir plus
This Brief critically reviews the applied techniques in all the studied vegetables and summarizes the effect of modified atmosphere packaging (MAP) in...Savoir plus
The goal of the Brief is to summarize the state of the art on the chemical safety issues currently concerning meat and poultry, and to discuss the cur...Savoir plus
This Brief presents comprehensive coverage of anthocyanins. The text covers the scientific literature and clinical significance of this Flavonoid sub-...Savoir plus
Hepatitis A virus (HAV) is responsible for around half of the total number of hepatitis infections diagnosed worldwide. HAV infection is mainly propag...Savoir plus
This Brief reviews the effects of increasing and reducing atmospheric pressure on the postharvest life of fruit and vegetables. The text covers the co...Savoir plus
Computational Fluid Dynamics (CFD) has been applied extensively to great benefit in the food processing sector. Its numerous applications include: pre...Savoir plus
This book will review old and new methods to study emulsion stability and structure. Examples of emulsion-based foods include ice cream, yoghurt, and ...Savoir plus
Contrary to the common belief that dietary supplements are "unregulated" in the United States, nutrients and other dietary ingredient-containing produ...Savoir plus
The present work aims to cover the perspectives of biosurfactants, which can be of interest in food-related industries and biomedical applications. Bi...Savoir plus
Oxidative stress plays a prominent role in the development of numerous human diseases associated with animal-based protein, high-carbohydrate diets an...Savoir plus
Freezing time and freezing heat load are the two most important factors determining the economics of food freezers. This Brief will review and describ...Savoir plus
Nanoencapsulation has the potential to improve human health through its capacity to both protect bioactive compounds and release them at a specific ti...Savoir plus
This is a review of recent advances on the use of DNA microarray for diagnosing foodborne pathogens. Rapid detection and characterization of foodborne...Savoir plus
Introduction.- Legislation on GMO Labelling and GMO Detection.- Organization of the Laboratory and Quality Management System.- Methods.- Verification ...Savoir plus
This Brief will provide an overview of various types of noodles with special emphasis on yellow alkaline noodles. It includes detailed discussions abo...Savoir plus
This book examines food in the United States in the age of the Internet. One major theme running through the book is business opportunities and failur...Savoir plus
This brief provides a comprehensive overview of nanocarriers used for nanoencapsulation of bioactive compounds. It includes the basis of encapsulation...Savoir plus
Hepatitis E (HEV) is a viral infectious disease that infects humans and domestic, wild, and synanthropic animals alike. In developing countries, the d...Savoir plus
This Springer Brief gives an overview of recent research conducted in the area of oil structuring starting with a detailed introduction on oleogelatio...Savoir plus
The pore structure of foods directly affects the success of such food processes as drying, puffing, freeze-drying, and rehydration. Consequently, the ...Savoir plus
This book introduces readers to volatile compounds of staple foods, while also systematically highlighting the processing technologies of potato stapl...Savoir plus