Club utilise des cookies et des technologies similaires pour faire fonctionner correctement le site web et vous fournir une meilleure expérience de navigation.
Ci-dessous vous pouvez choisir quels cookies vous souhaitez modifier :
Club utilise des cookies et des technologies similaires pour faire fonctionner correctement le site web et vous fournir une meilleure expérience de navigation.
Nous utilisons des cookies dans le but suivant :
Assurer le bon fonctionnement du site web, améliorer la sécurité et prévenir la fraude
Avoir un aperçu de l'utilisation du site web, afin d'améliorer son contenu et ses fonctionnalités
Pouvoir vous montrer les publicités les plus pertinentes sur des plateformes externes
Gestion des cookies
Club utilise des cookies et des technologies similaires pour faire fonctionner correctement le site web et vous fournir une meilleure expérience de navigation.
Ci-dessous vous pouvez choisir quels cookies vous souhaitez modifier :
Cookies techniques et fonctionnels
Ces cookies sont indispensables au bon fonctionnement du site internet et vous permettent par exemple de vous connecter. Vous ne pouvez pas désactiver ces cookies.
Cookies analytiques
Ces cookies collectent des informations anonymes sur l'utilisation de notre site web. De cette façon, nous pouvons mieux adapter le site web aux besoins des utilisateurs.
Cookies marketing
Ces cookies partagent votre comportement sur notre site web avec des parties externes, afin que vous puissiez voir des publicités plus pertinentes de Club sur des plateformes externes.
Une erreur est survenue, veuillez réessayer plus tard.
Il y a trop d’articles dans votre panier
Vous pouvez encoder maximum 250 articles dans votre panier en une fois. Supprimez certains articles de votre panier ou divisez votre commande en plusieurs commandes.
La cuisson au wok est l'une des techniques les plus simples et les plus rapides mais aussi l'une des plus saines pour cuisiner. Elle n'utilise en effe...Savoir plus
Cuisine d'Asie vegan ultra-facile Les cuisines des pays d'Asie offrent d'innombrables et délicieuses recettes qui, traditionnellement, ne contiennent ...Savoir plus
They come from countries across Asia, including Taiwan, Hong Kong, Malaysia and Vietnam, and are simple enough for every day and every cook. From dump...Savoir plus
Exploring China: A Culinary Adventure is the delightful companion book to the BBC TV Show featuring their culinary adventure across China Two of the m...Savoir plus
Winner - Gourmand World Cookbook Awards: Best UK Chinese Cookbook 2017 Stir-frying is one of the quickest and easiest ways to cook - and one of the he...Savoir plus
Winner for the UK in the Gourmand World Cookbook Awards 2020 in the Easy Recipes category. 'As always, Ching's recipes are not only deliciously health...Savoir plus
'Flavour-packed, easy recipes that won't break the bank' - Tom Kerridge The wok is an incredibly quick, heat-efficient cooking method - and a lot less...Savoir plus
With her trademark passion, TV star chef Ching-He Huang brings an exciting dimension to Chinese cooking. Confidently fusing Chinese and Western cultur...Savoir plus
Stir-frying is one of the quickest and easiest ways to cook - and one of the healthiest, using little oil and retaining more nutrients than many other...Savoir plus
If you're hungry for good food but short on time you'll love Ching's quick and easy Chinese recipes. The bestselling author is the master of fresh fla...Savoir plus
A mouthwatering collection of 20 easy, speedy, nutritional and delicious recipes taken from TV chef Ching’s beautiful new book, Eat Clean. Includes fr...Savoir plus
A mouthwatering collection of 20 easy, speedy, nutritional and delicious recipes taken from TV chef Ching’s beautiful new book, Eat Clean. Includes fr...Savoir plus
The Times Best Food Books of the Year 2021 'There's a lot more than wok-based cooking in this beautifully photographed book.' The Times Evening Standa...Savoir plus
Ching-He Huang is one of the brightest stars in modern Chinese cooking in the UK. Each week in her new BBC2 series she re-invents the nation's favouri...Savoir plus
Cooking Channel sensation Ching-He Huang demystifies classic Chinese dishes in Ching's Everyday Easy Chinese . In her first US cookbook, Ching shows r...Savoir plus
Asia has always had an abundance of delicious recipes that are traditionally meat and dairy free. Here, Ching-He Huang MBE draws inspiration from acro...Savoir plus
A REVOLUTIONARY EAST-WEST APPROACH TO EATING WELL Eat Clean and feel great with over 100 nutritious and easy Asian soups, salads and stir-fries for ev...Savoir plus
China ist im Umbruch. Die Öffnung dem Westen und anderen östlichen Nachbarn gegenüber hat auch in der Küche ihre Wirkung: Die spannende Begegnung von ...Savoir plus
Stir-frying is one of the quickest and easiest ways to cook - and one of the healthiest, using little oil and retaining more nutrients than many other...Savoir plus
Ching-He Huang is one of the brightest stars in modern Chinese cooking in the UK. Each week in her new BBC2 series she re-invents the nation's favouri...Savoir plus
If you're hungry for good food but short on time you'll love Ching's quick and easy Chinese recipes. The bestselling author is the master of fresh fla...Savoir plus
Ken and Ching cook their way across China to create a definitive, modern classic of a cookbook on the world's most popular cuisine. Ken and Ching have...Savoir plus