•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

A Treatise on Milch Cows

Whereby the Quality and Quantity of Milk which any Cow will give may be accurately determined by observing Natural Marks

Francois Guènon, John Stuart Skinner, Nicholas Philip Trist
Livre broché | Anglais
13,95 €
+ 27 points
Format
Livraison sous 1 à 4 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

A Treatise on Milch Cows - Whereby the Quality and Quantity of Milk which any Cow will give may be accurately determined by observing Natural Marks is an unchanged, high-quality reprint of the original edition of 1862. Hansebooks is editor of the literature on different topic areas such as research and science, travel and expeditions, cooking and nutrition, medicine, and other genres. As a publisher we focus on the preservation of historical literature. Many works of historical writers and scientists are available today as antiques only. Hansebooks newly publishes these books and contributes to the preservation of literature which has become rare and historical knowledge for the future.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
94
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9783337182809
Date de parution :
12-07-17
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
140 mm x 216 mm
Poids :
127 g

Les avis