•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Africana EBOOK

Lerato Umah-Shaylor
Ebook | Anglais
15,49 €
+ 15 points
Format
Disponible immédiatement
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité

Description

A culinary expedition celebrating cooking from across the African continent

Africana travels the continent showcasing its vibrant and varied cuisines that are rich in flavour, diverse in culture and steeped in tradition.
Combining recipes passed down the generations with her own modern and inventive style, food writer and cook Lerato shares her own stories of Africa with a delectable sense of adventure.
Discover iconic dishes from Nigeria to Madagascar, Morocco to South Africa. There are over 100 recipes to delight and inspire, Spice Island Coconut Fish Curry, Harissa Leg of Lamb with Hibiscus, Senegalese Yassa, Tunisian Tagine, South African Malva Pudding, and the secret to the perfect Jollof.

Bursting with flavour and offering a sense of wanderlust, Africana will bring the magic of the continent to your kitchen.

‘Outstanding new book that will wake up your taste buds.’ delicious. magazine
‘No plantain will go to waste with this book nearby.’ BBC Good Food Magazine
‘Leaf through Africana and you’ll be sticking Post-it notes everywhere … There isn’t a dish I don’t want to cook.’ Diana Henry, the Saturday Telegraph

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:
HQ

Contenu

Nombre de pages :
288
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9780008458522
Date de parution :
28-09-22
Format:
Ebook
Protection digitale:
Adobe DRM
Format numérique:
ePub

Les avis