•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous
  1. Accueil
  2. Livres
  3. Vie pratique
  4. Livres de cuisine
  5. Cuisine du monde
  6. American Cookery - The Art of Dressing Viands, Fish, Poultry and Vegetables and the Best Modes of Making Puff-Pastes, Pies, Tarts, Puddings, Custards and Preserves, and All Kinds of Cakes, from the Imperial Plumb to Plain Cake

American Cookery - The Art of Dressing Viands, Fish, Poultry and Vegetables and the Best Modes of Making Puff-Pastes, Pies, Tarts, Puddings, Custards and Preserves, and All Kinds of Cakes, from the Imperial Plumb to Plain Cake

Amelia Simmons
Livre broché | Anglais
16,95 €
+ 33 points
Livraison sous 1 à 4 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

This antique text contains a comprehensive guide on American cookery, being a treatise on the various methods of dressing all manner of foods including viands, fish, poultry, and vegetables. A book that contains timeless culinary information and plain instructions, this text will be of much interest to the discerning cooking enthusiast and makes for a worthy addition to kitchen collections. The chapters of this book include: 'Directions for Catering, or the Procuring the Best Viands'; 'Fish'; 'How to Choose Flesh'; 'To Make the Best Bacon'; 'Fish, How to Choose the Best in Market'; 'Poultry - How to Choose'; 'Beans'; 'Fruits'; 'Recipes'; etcetera. Many old works such as this are increasingly expensive and rare, and it is with this in mind that we are proud to republish this text here.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
68
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9781406795905
Date de parution :
15-08-06
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
140 mm x 216 mm
Poids :
95 g

Les avis