•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

American Cookery

Amelia Simmons
Livre relié | Anglais
16,95 €
+ 33 points
Format
Livraison sous 1 à 4 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Published in 1796, the Library of Congress named American Cookery as one of the "88 Books That Shaped America".

American Cookery made the list because before it's time, the only printed cookbooks available to American cooks were published in Britain. This was the first published in the United States by an American author.

This book is truly a trail-blazer when it comes to recipes we've come to know and love in Americana cooking. It contains the first known recipe for roast turkey, cornmeal Johnny Cakes, and outlined Ms. Simmons' use of pearlash (the fine, white powder created by baking potash in a kiln) as a leavening agent in doughs. Pearlash would later lead to the development of the baking powders we use today.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
56
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9781647984021
Date de parution :
27-07-20
Format:
Livre relié
Format numérique:
Genaaid
Dimensions :
152 mm x 229 mm
Poids :
254 g

Les avis