•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

An Introduction to Polysaccharide Biotechnology

Stephen E Harding, Michael P Tombs, Gary G Adams, Berit Smestad Paulsen, Kari Tvete Inngjerdingen, Hilde Barsett
Livre broché | Anglais
83,95 €
+ 167 points
Livraison 1 à 2 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Polysaccharides and related high molecular weight glycans are hugely diverse with wide application in Biotechnology and great opportunities for further exploitation. An Introduction to Polysaccharide Biotechnology - a second edition of the popular original text by Tombs and Harding - introduces students, researchers, clinicians and industrialists to the properties of some of the key materials involved, how these are applied, some of the economic factors concerning their production and how they are characterized for regulatory purposes.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
225
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9780815387152
Date de parution :
24-07-18
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
178 mm x 254 mm
Poids :
452 g

Les avis