•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Antimicrobial Properties of Actinomycetes

Actinomycetes Isolation Fermentation Identification of Active Compound Bioassay

M Valan Arasu, V Duraipandiyan
Livre broché | Anglais
77,95 €
+ 155 points
Livraison sous 1 à 4 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Natural products are the main source of antibiotics. Despite the huge expectation of synthetic molecules with effective antimicrobial properties, natural products are still a worth promise. Actinomycetes are useful biological tools for the production of antimicrobials against fungi and bacteria. Due to the large geographical difference and variations in soil type the distribution of antibiotic producing actinomycetes in Western Ghats also variable. This book describes actinomycetes from Western Ghats of Tamil Nadu with its antimicrobial properties.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
240
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9783659163173
Date de parution :
26-06-12
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
152 mm x 229 mm
Poids :
358 g

Les avis